≫ 

Apex Legends ostvario veliku popularnost na gejming platformi Steam

Čuveni battle royale je na Steam stigao pre manje od 4 meseca.

  • 0
apex-legends1 Foto: Respawn Entertainment/ Apex Legends

Apex Legends nastavlja da raste u popularnosti, o čemu svedoči i njegov novi pik istovremenih igrača na Steam platformi – 198,235.

Apex Legends se pojavio na Steam-u 5. novembra prethodne godine, i od tada je uspeo da izgradi veoma stabilnu bazu igrača. Na dan izlaska je zabeležio 75,000 igrača, sa pikom od istovremenih 117,193 igrača. Ovu cifru je uspeo da održi do kraja 2020. godine. Novi rekord istovremenih igrača (129,928)je postavio u januaru ove godine.

Prema statističkim analizama stranica SteamDB i Steam Charts, hit battle royale je proteklih nekoliko nedelja redovno dostizao pik od 118,000 igrača, što je 64% veća cifra u odnosu na januar. Juče je uspela da zabeleži 198,235 istovremenih igrača.

Apex se tako našao na top 5 listi najigranijih naslova na Steam-u, sa više ukupnih igrača od igara kao što su Rust, PUBG i GTA V.

Apex Legends će 9. marta napraviti svoj debi i na Nintendo Switch platformi. Biće interesantno videti koliko će ovaj port uticati na ove cifre.

Da li ste vi do sada imali priliku da isprobate Apex Legends? U potpunosti je besplatan za igru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA