≫ 

Zimski evropski šampion Team BDS dominira i na prolećnim Rocket League turnirima

Švajcarska organizacija Team BDS ima ekipe u nekoliko esports disciplina, ali Rocket League sastav je definitivno jedna od boljih investicija na koju su se odlučili.

  • 0
Foto: TeamBDS

Još jedan evropski Rocket League turnir, i još jedan trijumf za Team BDS. Prolećna evropska takmičenja za RLCS sezonu X se polako bliže kraju, a Team BDS je osvojio The Grid događaj, koji okuplja deset ekipa koje su u ovoj sezoni skupile najviše poena igrajući na zvaničnim turnirima, a pridružuje im se i šest timova kroz zatvorene kvalifikacije.

Team BDS je pre ovoga osvojio Regional Event 1 turnir, a šampion su i zimskog EU Mejdžora. U finalu su pobedili ekipu German Amigos, koja je došla iz zatvorenih kvalifikacija, i iznenadila mnoge timove koji se nalaze u vrhu profesionalne scene, i zaradila Grid Wildcard mesto na sledećem evropskom Mejdžoru.

Već sutra kreće takmičenje na poslednjem prolećnom turniru Regional Event 3 za evropske timove, i ovo je poslednja prilika da timovi ugrabe još poena, kako bi se našli na Mejdžoru koji je zakazan za maj mesec. Team BDS je već rezervisao svoje mesto osvajanjem dva od tri regionalna turnira, a ekipe Dignitas, Guild Esports, Giant Gaming i Team Liquid moraju da pokušaju da uzmu što više poena ako planiraju da ostanu u top 10 evropskih timova.

Turnire možete pratiti na zvaničnim Tvič i Jutub kanalima, a u nastavku možete videti raspored takmičenja za ovu nedelju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA