Srpski Age of Empires majstor protiv najboljih igrača sveta!

Darko ''DauT'' Dautović se takmiči na Good Old Times kupu protiv nekih od najboljih stratega sveta, a pobednik će zaraditi preko 530 dolara.

  • 0
Foto: GL DauT

Šest profesionalnih Age of Empires 2 igrača stiglo je do ligaške faze turnira i u narednom periodu će između sebe igrati mečeve koji će odlučiti ko će odneti prvu nagradu sa sobom. Turniri ima pravu internacionalnu atmosferu jer se u najboljih šest igrača nalaze Vijetnamci BacT i ACCM, Argentinac Capoch, Brazilac BruH i Španac LaaaaaN.

Darko je u prvom meču bio ubedljiv protiv LaaaaaN-a, i pobedio je na sve tri mape koristeći hunske, kineske i britonske civilizacije. Danas se od 19:00 časova sastaje sa Argentincem Patrisijem ''Capoch'' Olmom, a Darko je slavio sa ubedljivih 5-0 u šou meču prošlog meseca, a pre toga je izbacio argentinskog profesionalca sa velikog Red Bull Wololo III turnira.

Strim meča možete pratiti na DauT-ovom zvaničnom Twitch kanalu, a srpski igrač često strimuje pa se uključite u prenose ako žellite da uživate u vrhunskim strateškim borbama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA