Blizzard održava turnir za kartašku igru sa nagradnim fondom od sto hiljada dolara

Kako bi napravili veliku promociju svog Hearthstone Battlegrounds moda, koji je pre samo 3 dana dobio velike promene, Blizzard je odlučio da organizuje Battlegrounds Brawl turnir na kojem će se 16 takmičara boriti za nagradni fond od $100,000.

  • 0
Foto: Blizzard Entertainment

Patch 20.2 je stigao pre samo 3 dana, zbog čega Blizzard ovo vidi kao odličnu priliku da napravi veliku promociju svoje igre. Turnir će se održati 12. maja, a na njemu će se takmičiti neki od najpoznatijih strimera iz Hearthstone univerzuma.

Igrači će biti podeljeni u četiri grupe, a u svakom meču će se naći po dva igrača iz svake grupe. Ukupno će biti 7 rundi, a poeni će biti podeljeni na sledeći način:

mesto = 5 poenamesto = 4 poenamesto = 2 poenamesto = 1 poen

Ekipa sa najviše poena nakon sedam odigranih rundi će biti pobednik, a slučaju nerešenog rezultata, pobednik će biti ona ekipa koja je imala više prvoplasiranih igrača. Na sledećem linku možete videti koji igrači će se naći u kojim grupama.

Kao i obično, svi gledaoci će imati prilike da osvoje besplatne packove, ali će zato morati da gledaju prenos bar dva sata. Ukoliko budete tu bar četiri, osvojićete dva paketića. Turnir ćete moći da gledate na zvaničnom Hearthstone kanalu, kao i na Twitch kanalima svih učesnika.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA