Blizzard predstavio Forged in Barrens Mini-Set koji donosi 35 novih karata

Kao što je bilo i najavljeno pred početak nove ekspanzije, Forged in Barrens Mini-Set će stići u igri početkom juna, a sada znamo da će sa sobom doneti i 35 novih karata.

  • 0
Printskrin: Twitter/Hearthstone

Blizzard je danas izbacio trejler kojim najavljuje novi Mini-Set iz kojeg možemo zaključiti da nas vodi u čuvenu pećinu Wailing Caverns. Vidimo 5 novih Horde Merceneries junaka, koji će biti i deo novog Hearthstone moda, kako pokušavaju da uđu u pećinu. Iako su dobili objašnjenje zašto ne bi trebalo tako nešto da rade, oni odlučuju da posete čuven dungeon.

Za sada još uvek nemamo ideje kakve će biti nove karte, ali je Blizzard potvrdio da ćemo za 24 časa dobiti detaljne informacije o svim novim kartama koje će stići u standard već 3. juna.

Ono što po meni najbolja vest u vezi ovog mini-seta je njegova cena. Kao i kod prethodnog seta, igrači će moći da ga kupe za pravi novac, ali takođe i za 2000 golda, što je odlična ponuda za 66 karata.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA