≫ 

Francuska fudbalska zvezda postala ambasador veoma popularne Konamijeve franšize

Možda ne možemo da ga dobijemo u fudbalskom meču, ali koje su nam šanse kada je vreme za pravi Duel!

  • 0
Barcelona, Athletic Bilbao Foto: Tanjug/AP

Kada nije na travnatim stadionima Barselone i ne predstavlja fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje, Antoan Grizman voli da igra Football Manager, gleda anime, a u nedovanom intevjuu za Konami priznao je da je veliki obožavatelj Yu-Gi-Oh! franšize.

Fudbaler je iskoristio svoju popularnost i zamolio na socijalnim mrežama da mu neko pomogne sa skupljanjem Yu-Gi-Oh! karata, a pošto nije jedan od nas običnih smrtnika, Konami mu je poslao veliki paket i pozvao ga u Japan.

I ovako je započela veza Konamija i Antoana, koja će izgleda trajati neko vreme, jer je sportista postao zvanični ambasador za Yu-Gi-Oh! Konami planira da napravi karticu sa njegovim likom u bliskoj budućnosti, a kartaška igra ga je privukla jer je kao mali voleo da gleda seriju dok se premijerno prikazivala. Grizman je očigledno veliki obožavatelj, ali nema mnogo iskustva u igranju kartaških igara.

Srećom igrač to ne krije i pokazuje da je radoznao i spreman da uči. Što je dobar početak za sve igrače koji žele da reše drevni Millennium Puzzle. U nastavku pogledajte njegov intervju sa Lithium2300 jutuberom čiji kanal se detaljno bavi Yu-Gi-Oh! sadržajima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA