Najbolji Rocket League timovi danas od 17:00 na RLCS Season X. Nikako ne propustite!

Evropski timovi danas otvaraju RLCS Season X turnir, a američke ekipe će kompletirati gotovo nedelju dana neprestane Rocket League akcije.

  • 0

Foto: Rocket League Esports

Dva regionalna Rocket League šampionata će obogatiti ovu esports nedelju sa još kvalitetnog sadržaja. The General NRG, Team Envy, Spacestation Gaming, Rogue, G2 Esports i FaZe Clan će se boriti za nagradni fond od 400,000 dolara i titulu najboljeg Rocket League tima Amerike. The General NRG je najdominatniji tim na ovoj sceni, i otkrićemo da li neka od ekipa može da ih zaustavi u pohodu na treću uzastopnu titulu.

I u Evropi timovi žele da skinu sa trona dugogodišnjeg vladara. Team BDS nije osvojio samo dva regionalna turnira od početka ove godine, a prošlog meseca su uzeli i prvi ovogodišnji Mejdžor. Ulog je identičan kao i za severnoameričke timove, a Team BDS će morati da pobedi Team Vitality, Top Blokes, Team Queso, Solary i Guild Esports ako planiraju da nastave neverovatnu seriju.

Solary i Team Queso će otvoriti današnji program od 17:00. Posle toga slede mečevi Top Blokes protiv Guild Esports, pa se od 22:00 selimo u Severnu Ameriku i gledamo mečeve G2 Esports i FaZe Clan, kao i duel Spacestation Gaming i Rogue-a. Utakmice možete gledati na Twitch i Youtube kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA