Prijavite se za IESF Globalno esports takmičenje i osvojite do €15,000

IESF (Internacionalna esport federacija) i SESE (Sportski Esports Savez Srbije) pozivaju sve studente i diplomce iz Srbije da se prijave na prvo globalno akademsko esports takmičenje i osvoje vredne nagrade!

  • 0

Foto: IeSF

Cilj takmičenja je da se kroz promociju i aktivaciju esports akademskih istraživanja na globalnom nivou doprinese nacionalnoj esport industriji pružanjem sopstvenih nacionalnih istraživanja. Pokretanjem prvog globalnog IESF Esports Academic takmičenja, IESF želi da podrži i podstakne istraživanja vezana za esport kako bi omogućio da esport poveća svoju obrazovnu osnovu za dalji rast u budućnosti.

Zahvaljujući SESE, jedinoj esports asocijaciji u Srbiji i članici Internacionalne eSports Federacije (IeSF) koja pruža podršku takmičenju na nacionalnom nivou, svi naši studenti osnovnih, master i doktorskih studija kao i diplomci imaće priliku da svoje radove i ideje izlože pred svetskom komisijom u rangu sa najboljim studentima iz celog sveta.

Globalno Akademsko Esports Takmičenje sastoji se iz dva konkursa. Prvi je „Poziv za radove“ koji je namenjen studentima i diplomcima a odnosi se na bilo koju temu Esporta. Tri najbolja rada iz ove kategorije biće nagrađeno sa ukupno 4.500€ (I, II, i III nagrada). Prijave počinju 1. septembra i trajaće do 27. septembra. Drugi segment takmičenja zove se „Zahtev za istraživanje“ i namenjen je isključivo studentima doktorskih studija a zahteva istraživački rad na temu Ekonomski uticaj esporta, a nagrađeni rad osvojiće 15.000€. Prijave za naučno istraživački rad počele su 14. juna i traju do 30 juna. Na oba konkursa studenti mogu učestvovati pojedinačno ili u timu (2 do 4 člana), s tim da svi članovi tima moraju imati kvalifikacije predviđene konkursom.

Takmičenje je otvoreno za podnosioce zahteva širom sveta, a izabrani kandidati imaće sledeće pogodnosti:

Diploma predsednika IESF-aNagrade (Poziv za Radove i Nagradni fond za podršku istraživanjima)Objava u Arhivi IESF-a (Novo lansiranje 2021)Mogućnosti predstavljanja na IESF Global Esports akademskom seminaru 2021

Više detalja o konkursima „Poziv za radove“ i „Zahtev za istraživanje“ kao i sve informacije neophodne za prijavu možete preuzeti sa linka. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se na academia@iesf.org.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA