Iznenađenje! FIFA 22 zatvorena beta stiže pre svih očekivanja

Izgleda da ćemo veoma uskoro moći da vidimo kako izgleda nova FIFA 22.

  • 0
fifa21-pcks1 Foto: EA Sports/Electronic Arts/FIFA 21/playstation.com

Izlazak Fife 22 nije daleko, a odabrani fudbalski fanovi će prvi put iskusiti igru u Fifa 22 beti koja je već dostupna na nekim platformama. Mala selekcija igrača će biti pozvana u betu i pružiti povratne informacije, zato obavezno bacite oko na svoje mejlove.

Iako ne znamo kada tačno treba da stigne nova fudbalska simulacija, zatvorena beta se očekivala negde u avgustu. Međutim, možda ćemo je videti i pre nego što se očekivalo. Na Twitter-u je ”procurela” slika FIFA 22 beta ekrana koji će moći da vide korisnici PS4, PS5 i Xbox One konzola.

Zatvorena beta znači da će samo odabrani igrači moći da u njoj učestvuju, a čini se da će prvu šansu dobiti Fifa igrači iz Sjedinjenih Država i Velike Britanije koji su se prijavili putem mejla. Da bi ste i vi imali šanse da upadnete u betu, potrebno je da prihvatite da vas Fifa i EA obaveštavaju putem mejla. Obavezno selektujete opciju koja glasi “EA may email me about EA news, products, events and promotions” kada pravite nalog.

Beta bi trebala da je teška 39 gigabajta, a možete igrati deset timova kao što su Atletico Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund, Inter, Liverpool, Man City, Milan, Paris SG, Real Madrid, Tottenham i Soccer Aid.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA