Četrdeset evropskih ekipa danas kreće borbu na BLAST Titans Apex Legends turniru

Poznati organizatori esports turnira, BLAST, su ostvarili saradnju sa nekoliko partnera koji će im pomoći u realizaciji prvog Apex Legends turnira.

  • 0
Foto: BLAST Apex

Od 15:00 po našem vremenu moći ćete da pratite prvi Apex Legends BLAST turnir organizovan u saradnji sa kompanijama Amazon, Western Digital, platformom za strimovanje Twitch i nedavno objavljenim Razer-om. Partnerstvo će nastojati da integriše Razer u takmičenje kroz brojne aktivacije kao što su poklanjanje proizvoda, brending u igri i sadržaja posvećenim igračima. Razer će biti i zvanični sponzor mečeva i aktivacija za MVP-a turnira.

Turnir počinje 23. jula, a prvo Apex Legends takmičenje koje organizuje BLAST će okupiti 40 evropskih ekipa koje će se takmičiti za nagradni fond od 40,000 evra. Tokom prvog vikenda polovina ekipa će napustiti turnir, a najboljih 20 timova će u narednoj nedelji igrati Arena mod.

Pošto BLAST već ima dosta iskustva sa organizovanjem velikih turnira, BLAST Titans bi potencijalno mogao da postane novo prestižno takmičenje. Prenos možete gledati na zvaničnom Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA