Čuvena igra Mortal Kombat 11 je prodala preko 12 miliona kopija

Najnoviji deo čuvene franšize, Mortal Kombat 11, je zvanično postao najuspešniji Mortal Kombat ikada, pošto je juče izašla informacija koja potvrđuje da je do sada prodato preko 12 miliona kopija.

  • 1
Mortal Kombat 11- MK11 Foto: NetherRealm Studios

Mortal Kombat je već 30 godina jedna od najpopularnijih borilačkih igara na tržištu i deluje kao da će se taj trend nastaviti i u budućnosti, pošto su do sada prodali 12 miliona kopija najnovije igre. NetherRealm Studios je oktobru prošle godine objavio da su do tada prodali 8 miliona kopija, što nam dokazuje da je igra i dalje vrlo popularna.

Mortal Kombat 11: Ultimate Edition je izašao u novembru 2020. godine i on sadrži celu igru, kao i sve dodatke koji su izašli do tada. Ta verzija se prodavala po odličnoj ceni, što je sigurno doprinelo tome da se proda ovako veliki broj kopija.

”Kada je pre 30 godina izašao MK, nisam mogao ni da sanjam da će izrasti u franšizu koja se prodala u preko 73 miliona primeraka. Imamo neke od najstrasnijih fanovima na svetu i mnogo smo im zahvali za svu podršku koju su nam pružili proteklih godina”, izjavio je kreativni direktor, Ed Bun.

Za sada nije najavljen nijedan novi DLC, ali bi mogli da očekujemo da će u narednim godinama izaći novi deo popularne tabačine!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA