Borba do poslednjeg daha! The Last Dance ekipa je šampion balkanske PUBG lige

Balkan je dobio novog PUBG šampiona sinoć, a ekipa The Last Dance je preskočila favorite Redline minimalnom razlikom.

  • 1
Foto: BPL Esports

Kada su završeni mečevi petog dana Balkan PUBG League Redline je vodio u generalnom plasmanu sa 285 osvojenih bodova, a bilo je jasno da ćemo morati da sačekamo rezultate šestog dana da bi krunisali osmog regionalnog šampiona, pošto je The Last Dance bio na drugoj poziciji sa 280 poena, dok je sniip skupio 275.

The Last Dance ekipa je počela šesti dan veoma motivisano i već su na prvoj mapi osvojili ”chicken dinner” i ugrabili 15 ubistava. Ova mapa im je donela 25 bodova i dala ozbiljnu prednost nad timovima koji su bili u konkurenciji za osvajanje lige. Redline je na istoj mapi (Miramar) uzeo 4 boda, a sniip 3.

Druga mapa šestog dana donela je Redline-u 11 poena, dok su sniip i The Last Dance osvojili po 3 boda. Timovi su se nakon toga preselili na Erangel mapu na kojoj su igrali sledeće tri partije. Iako je sniip osvojio 38 poena na ove tri mape, The Last Dance-ovih 26 poena je bilo sasvim dovoljno ekipi da završi ispred Redline sa poenom prednosti.

Prvo mesto je donelo The Last Dance timu 1,000 evra kao i mesto na PCS5: Europe Regional Playoff turniru koji za njih počinje 27. avgusta. Na turniru će igrati 18 mečeva nakon kojih će najboljih osam timova proći u veliko finale. Takmičenje ima nagradni fond od 250,000 dolara i želimo sreću našim regionalnim predstavnicima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA