Gejmer iz Kanade provešće 138 sati u Call of Duty igri

Kori Breden želi da u jednom potezu obori tri Ginisova rekorda igrajući Call of Duty Warzone, a test izdržljivosti će krenuti od 15. avgusta.

  • 0
Foto: Call of Duty/Activision

Gejmer sa ostrva Vankuver će igrati popularnu betl rojal igru na PlayStation 5 konzoli, a predstavnici Ginisa su dali zeleno svetlo za njegove aplikacije. Kori će pokušati da postavi nove rekorde u kategorijama najduže igranje betl rojal igre, najduže igranje video igre i najduže igranje Call of Duty igre.

Breden će definitivno testirati sebe sa ovim izazovom, ali nije potrebno da igra šest dana bez prestanka. Ginis dozvoljava da se prave pauze od 10 minuta na svakih sat vremena, a vreme možete i staviti u ”banku” pa kasnije iskoristiti.

Zato je Breden spremio specijalnu strategiju za ovih šest dana. On će jesti, ići u toalet i slične radnje, kada se igra učitava ili dok se partija priprema. Plan je da se uštede minuti pauze, dok igra 24 sata, i onda će skupiti dovoljno vremena za odmor od četiri/pet sati. Prvi dan će verovatno igrati 36 sati, a potom će pratiti raspored od 24 sata igranja, pa četiri sata sna.

Korija možete gledati na Twitch platformi od 15-21 avgusta, a ideju za ovaj poduhvat je dobio kada je pandemija krenula.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA