Regionalni PUBG šampioni igraće protiv najboljih evropskih timova na Continental Series 5 turniru

Ekipa The Last Dance je završila kvalifikacije Zapadne Evrope za PUBG Continental Series 5: Europe na trećoj poziciji i sledećeg meseca će se takmičiti sa najboljim PUBG timovima starog kontinenta.

  • 0
Foto: PUBG Esports

Nakon uzbudljivog BPL Season 8 turnira, predstavnik Balkana se pojavio u kvalifikacijama Zapadne Evrope sa 24 tima koja su se borila za tri mesta na PCS Europe. The Last Dance je već na prvoj mapi pokazao da imaju sve što je potrebno da se nose sa najboljim timovima iz ove regije.

Na kraju prvog takmičarskog dana uzeli su dva Chicken Dinner-a i imali 23 ubistava, što je bilo dovoljno za prvu poziciju, a drugi balkanski predstavnik Entropiq im je bio za petama sa jednom pobedom i rekordnih 49 ubistava.

U naredna četiri dana The Last Dance nije uspeo da zabeleži još jedno prvo mesto, ali su uspeli da budu konstantni i skupljaju solidan broj ubistava po rundama. Uglavnom su završavali između trećeg i devetog mesta, dok su se u nekoliko poslednjih rundi opustili, ali to im nije ozbiljno uticalo na rezultat.

U generalnom plasmanu su završili na trećem mestu sa dve pobede i 55 ubistava, i bili jedan od agresivnijih timova u kvalifikacijama. Pored njih na PCS Europe će igrati Ekipe Vanir i Heroic, a tim Entropiq nije uspeo da se kvalifikuje iako su bili ispred svih timova po ubistvima (86), a uzeli su i jedan Chicken Dinner.

PUBG Continental Series 5: Europe počinje 18. septembra, a pobednik će obezbediti direktan plasman na PUBG Global Championship-u. Ostale ekipe skupljaju poene na različitim PUBG turnirima, a sedam najboljih iz Evrope će otići na najveći turnir. Tim Entropiq se trenutno nalazi na šestoj poziciji, dok će The Last Dance doći do prvih poena ove sezone igrajući na PUBG Continental Series 5: Europe.

Sedmoplasirana ekipa je FaZe Clan sa 215 poena, tako da The Last Dance mora da ostvari što bolji plasman na poslednjim turniru pre Global Championship, da bi imali šanse da se nađu na najelitnijem turniru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA