Call of Duty mape od LEGO kockica

Kreativni ljudi sa veb-sajta Diamond Lobby su odlučili da se zanimaju kockicama dok čekaju Call of Duty: Vanguard.

  • 0

Foto: Diamond Lobby

Ekipa je sklopila listu njihovih omiljenih Call od Duty mapa iz serijala, od originalnog Modern Warfare (CoD 4) naslova do danas, i krenula da ih sastavlja od LEGO kockica. Budžet za ovakav projekat bi verovatno bio sumanut, pa su kreatori koristili besplatni program Bricklink Studio 2.0, koji sadrži kompletnu bazu podataka LEGO kockica i efekata, pomoću kojih možete da dizajnirate prave LEGO dizajne na PC-u.

Mape su slikane iz uglova koji će biti prepoznatljivi svim ljubiteljima CoD-a, a u nastavku možete da pogledate osam mapa koje su talentovani članovi Diamond Lobby veb-sajta izradili.

CRASH

 

Foto: Diamond Lobby

Za izradu mape koja se pojavila u Call of Duty: Modern Warfare bilo je potrebno 2,167 kockica, što bi vas koštalo oko 1,340 dolara.

CASTLE

 

Foto: Diamond Lobby

Jedna od najpopularnijih mapa iz Call of Duty: World at War igre. Za kreiranje je potrebno 12,873 delova i otprilike 2,500 dolara.

TERMINAL

 

Foto: Diamond Lobby

Malo komplikovanija mapa za izradu zbog ogromnih aviona, a tim je iskoristio 18,043 kockice i procenio da je potrebno oko 4,726 dolara. Mapa je iz Modern Warfare 2 igre.

FIRING RANGE

 

Foto: Diamond Lobby

Manja mapa koja je bila deo mnogih Call of Duty igara. Za ovu je potrebno oko 5,133 dela i 1,988 dolara.

RUST

 

Foto: Diamond Lobby

Prva od kreiranih mapa koja dolazi sa vertikalnim izazovima. Za Rust je potrebno 1,811 delova i nosi cenu od 1,810 dolara.

NUKETOWN

 

Foto: Diamond Lobby

Nuketown je sigurno poznata i igračima koji nisu dosta vremena proveli u Call of Duty igrama, a iako nema velike dimenzije, i dalje je potrebno 5,953 kockica, a i budžet od oko 3,033 dolara nije za šalu.

SLUMS

 

Foto: Diamond Lobby

Mapa koja se mogla najčešće videti u Call of Duty World League i profesionalnim mečevima, Slums je definitivno klasik od 1,591 dolara i 3,456 kockica.

RAID

 

Foto: Diamond Lobby

Raid se zadnji put pojavio u Black Ops: Cold War igri i kreatorima je najomiljenija Call of Duty mapa svih vremena. Za izradu potrošeno je 14,152 kockice i ako biste hteli ovako nešto da rekreirate u realnosti, biće vam potrebno 2,474 dolara.

Sve LEGO kreacije su delo tima sa Diamond Lobby veb-sajta, a originalnu objavu možete naći na ovoj adresi. Ovo nije jedini zanimljiv projekat na kojem su radili, zato predlažemo da malo više istražite sadržaje na njihovim stranicama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA