Procurele zarade najpopularnijih Twitch kreatora

Anonimni haker je jutros objavio ”sve” moguće informacije u vezi Twitcha, najpopularnije striming platforme na svetu, počevši od izvornog koda, pa sve do zarade najpopularnijih strimera!

  • 0
Twitch-logo1

Foto: Twitch

Korisnik je na 4chan okačio torrent link težak 125GB u kojem možete pronaći sve informacije vezane za sajt, navodeći da je leak imao cilj da poremeti Twitch i napravi konkurenciju u svetu striming platformi. Iako za sada Twitch nije oglasio povodom ovog problema, izvori smatraju da ne postoji razlog da se posumnja u tačnost ovih informacija.

Na ovoj listi se takođe nalaze i detaljne informacije o zaradama koje su ostvarili svi veći strimeri od avgusta 2019. godine do oktobra 2021. godine. Prvi na listi se nalazi kanal CriticalRole, koji je u tom periodu zaradio neverovatnih $9,626,712. Odmah iza njih se nalazi i xQc, koji je za dve godine uspeo da zaradi $8,454,427, od čega je samo u prošlom mesecu zaradio preko $750,000.

Odmah iza njih se nalaze lica kao što su Summit1G, Tfue, NICKMERCS, TimtheTatman i mnogi drugi. Interesantno je da je Shroud tek na 25. mestu, što možda i nije iznenađujuće, pošto je dobar deo vremena proveo na Mixeru. Ninja se nalazi na neočekivano niskom 46. mestu, ali je on kao i Shroud, dobar deo vremena proveo na drugoj platofrmi.

Računajte da se ovde radi samo o zaradi koju naprave preko Twitcha i pretplatnika, te da u ovu cenu nisu uračunate donacije, sponzori i prodaja opreme, od kojih neretko zarade i mnogo više. U prilogu ispod možete videti detaljnu listu 50 najbogatijih strimera.

 

Anonimni haker je izjavio da je ovo samo prvi deo sadržaja koje će objaviti, ali nije naveo šta planira da objavi. Da li mislite da ćemo uskoro otkriti još neke zanimljive informacije u vezi sa Twitchom?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA