Blizzard odustaje od organizovanja konvencije sledeće godine

Blizzard Entertainment neće održati BlizzConline koji je planiran za početak 2022. godine.

  • 0
blizzcon-konvencija-2021-1 Foto: Blizzard Entertainment

Kompanija je odlučila da se primiri nakon veoma burne godine i preispita planove za svoju popularnu konvenciju BlizzConline. Vest dolazi nakon ne baš idealne 2021. godine u kojoj je kompanija primila nekoliko tužbi za seksualno uznemiravanje i prošla kroz istrage u proteklih par meseci. Iako Blizzard nije direktno komentarisao tekuće istrage, kompanija je rekla da je odlučila da se fokusira kako će konvencija izgledati ubuduće i podržati timove koji trenutno rade na igrama.

Prvi BlizzCon je održan 2005. godine, a igrači su mogli da probaju po prvi put nove rase iz World of Warcraft ekspanzije The Burning Crusade. Blizzard-u će biti prioritet da na sledećim događajima stvori načine na koje će spojiti igrače i zajednice, i pružiti im osećaj da su deo nečeg velikog.

Kompanija je istakla da želi i da se pobrine da se svi osećaju bezbedno na događaju, i u isto vreme poželi dobrodošlicu i uključi što veći broj obožavatelja. Pored toga što se konvencija neće održati sledeće godine, kompanija je stavila do znanja da će i dalje izlaziti objave i ažuriranja vezana za njihove igre.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA