Da li će Overwatch 2 biti Xbox ekskluziva?

Kada smo se konačno oporavili od jučerašnjeg šoka, zapitali smo se kakva sudbina čeka Blizzard igre koje svi volimo, uključujući i Overwatch. Da li će njegov dugoočekivani nastavak biti Xbox ekskluziva?

  • 0
overwatch-2-22 Foto: Blizzard Entertainment

Otkako je izašao 2016. godine, Overwatch je bio dostupan na najprominentnijim platformama u današnjem svetu gejminga – PlayStation, Xbox i PC. Ipak, mnogi igrači su se opredelili za PC, uključujući i profesionalne esportiste. PC se i danas koristi na najvećim Overwatch turnirima, od kojih je Overwatch League definitivno najprestižniji.

Kako je Xbox izuzetno važan ''proizvod'' kompanije, Microsoft je ponekad izdavao igre koje su ekskluzivne za Xbox konzolu. Zbog toga postoji strepnja da se ovako nešto može dogoditi nekim Activision Blizzard igrama.

Microsoft nije specificirao igre koje će biti izdate kao Xbox ekskluzive, ali ipak mislimo da su šanse da Overwatch 2 zadesi ovakva sudbina izuzetno male, imajući u vidu popularnost originala kod PC gejmera. Pored toga, izvršni direktor kompanije Fil Spenser je nagovestio da Microsoft nema nameru da ”skida” igre sa njihovih postojećih platformi, tako da barem ne moramo da se brinemo da će Blizzard klasici preći na Xbox.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA