Blizzard predstavio novu Hearthstone ekspanziju – Murder at Castle Nathria

Blizzard je sinoć najavio novu Hearthstone ekspanziju, Murder at Castle Nathria, koja će izaći 2. avgusta 2022. godine! Pogledajte trejler za nadolazeću ekspanziju, koja će nam doneti 135 novih karata, među kojima će se naći 10 Legendary Suspect kartica i još mnogo toga.

  • 0
Hearthstone-Murder-at-Castle-Nathria

Foto: Blizzard Entertainment

Sire Denathrius, gospodar Venthyra, optužen je za nestanak anime u Shadowlandsu. Pomislio je da bi okupljanjem mogao da razreši nedoumice, ali je pronađen mrtav. Tada na scenu stupa Murloc Holmes koji treba da razreši ovaj slučaj!

Pomenuli smo da će biti ubačene suspect karte, ili osumnjičeni. To su likovi koji su se našli u zamku u trenutku smrti Sire Denathriusa. Radi se o veoma moćnim Legendary kartama!

Ekspanzija će nas takođe upoznati sa novim efektom, Infuse! Te karte skupljaju animu, nešto nalik ekspanziji u WoW-u. To znači da će one biti u vašoj ruci sve dok ne izgubite određene broj karata, nakon čega će se transformisati.

To nije sve, pošto će Murder at Castle Nathria takođe uvesti novi tip karata, Locations. Ovo će biti nalik field kartama iz drugih kartičnih igara. Postavićete ih na tablu i onda ćete svakog poteza po jednom moći da iskoristite besplatni efekat.

Detaljnije o ekspanziji možete pročitati na sledećem linku!

Kada se ulogujete u igru, Blizzard će vas častiti besplatnom neutralnom Legendary kartom, Prince Renathal, a sve ostale karte će izaći 2. avgusta, kada stigne Murder at Castle Nathria!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA