Blizzard predstavio finalni trejler za Overwatch 2

Overwatch 2 za manje od nedelju dana ulazi u early access. Za sve one koji nisu imali pristup beti, uskoro ćete imati priliku da zaigrate nove heroje, mape, i još mnogo toga!

  • 0
overwatch-2-launch-trailer1-4-okt Foto: Blizzard Entertainment

U trejleru možemo da vidimo nove heroje – Kiriko, Junker Queen i Sojourn, od kojih je Kiriko poslednja najavljena. Naravno tu su i neka poznata lica, kao što su Soldier, Tracer i Reinhardt.

Kiriko će biti prvi Overwatch heroj koji će biti ”zaključan” iza Battle Pass pretplate. Igrači koji kupe premium pretplatu dobijaju Kiriko ”besplatno”, dok igrači koji poseduju besplatnu verziju Battle Pass-a moraju da dostignu 55. nivo kako bi je otključali. Pored toga, svi igrači koji su kupili originalni Overwatch do 23. juna 2022. godine takođe automatski dobijaju Kiriko.

Igra će doneti poboljšanu grafiku, nove heroje, mape i game modove, ali i najdrastičniju promenu – 5v5 gejmplej.

Overwatch 2 izlazi 4. oktobra, i biće dostupan za PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Za razliku od originala, biće potpuno besplatan, uz sistem Battle Pass pretplate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA