Bekamova organizacija Guild Esports potpisala švedski Valorant sastav Bonk

Guild Esports organizacija najavila je učešće u trećoj esport disciplini nakon Fife i Roket Lige.

  • 0
valorant-23 Riot Games

Esport organizacija u vlasništvu popularnog fudbalera Dejvida Bekama je sklopila ugovor sa švedskim Valorant timom Bonk. Sastav čine igrači Iacine ''Yacine'' Lagmari, Malkolm '' bonkar'' Renč, Leo '' Leo'' Janeson, Filip''Goffe''Gaufin i bivši CS:GO profesionalac Viliam ''draken'' Sundin. Sastav je bio jedan od uspešnijih nepotpisanih timova koji se takmičio na prva dva evropska Valorant turnira Ignition Series LVL Clash 2 i Mandatory.gg.

Prvo takmičenje tima pod zastavom Guild Esports-a biće First Strike koji treba da počne u novembru. Ovaj potez demonstrira ozbiljne kompetitivne ambicije Guild Esports organizacije, i na neki način utišava sve one koje dovode u pitanje ulogu Bekama u organizaciji i njihovo učestovanje na Londonskoj berzi nakon prikupljanja 20 miliona funti.

Plaćanje pet punih plata je značajan trošak koji ne može da se poredi sa finansiranjem Fifa i Roket Lig igrača i pokazuje posvećenost organizacije hardkor sceni esporta koju su mnogi dovodili u pitanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA