Čuvajte se pokvarenog Valorant agenta

Riot je odlučio da izbaci jednog od najnovijih agenata Killjoy-a zbog greške koja previše utiče na igru.

  • 0
valorant-ftw-1

Foto: Riot Games

Problemi sa Valorant agentima su sve češći i počinje da bude problematično za kreatore ove igre da održavaju profesionalnu scenu kada se neretko susreću sa komplikacijama. Killjoy agent je stavljen na klupu pošto mu bag u igri omogućava da postavi svoju automatsku pušku ispod mape. Programeri će raditi na ispravljanju ove greške, ali nisu izvestili kada će agent ponovo biti u upotrebi.

Koristeći ovu interesantnu grešku igrači su mogli da zaštite bombsajt a da protivnički tim ni ne zna šta ih je snašlo. Mnogi igrači su objavili primere na socijalnim mrežama kako se na određenim mapama ova besmislica može upotrebiti, a jedno od najbolnijih mesta je jedan od bombsajtova na mapi Haven. Ovo nije prvi put da je neko zabrljao programirajući Killjoy-a, jer je agent i na Icebox mapi slično mogao da uradi, a bag je prvi put izgleda osvanuo na Slit mapi još u avgustu.

Pošto je jedan agent napustio selekciju, timovi koji se takmiče na First Strike turnirima će morati još jednom da razmisle o svojim strategijama. Možda se agent vrati do početka regionalnih turnira 3. decembra, ali verovatno timovi pripremaju već plan b, c, ili d za takmičenje. Mislimo da će se ovakve stvari često dešavati jer je Riot možda previše zagrizao kad je hteo u jednu igru da ubaci različite karaktere, puške, sposobnosti, mape i slično. Previše stvari koje moraju da se dovedu u optimalan balans.

Kako su igrači koristili bag pogledajte u primeru u nastavku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA