Jedan od najboljih Valorant igrača, Tenz, napušta Cloud9 i postaje strimer

Koliko je ovo veliki gubitak za plavo-bele?

  • 0
Printskrin: Twitter/Cloud9

Zvezda Cloud9-a, Tajson “TenZ” Ngo, koji je po mnogima bio jedan od najboljih Valorant igrača na svetu, je doneo odluku da želi da pauzira sa svojom profesionalnom karijerom i da želi da se kompletno posveti strimovanju.

Još od izlaska beta verzije igre, Tenz je bio prvi koji je dostigao Valorant rank, koji kasnije preimenovan u Radiant. Bio je prava zvezda ove igre od prvog minuta, zbog čega smo očekivali da će nastaviti da se takmiči na visokom nivou.

Američka organizacija je sinoć iznenadila veliki deo zajednice kada je saopštila da Kanađanin više ne želi da igra na profesionalnom nivou, već želi da se okrene kreaciji sadržaja na Youtube-u i Twitchu. Odmah nakon objave, devetnaestogodišnjak je započeo strim na Twitchu, gde je uspeo da obori lični rekord po broju gledalaca, pošto je u jednom trenutku pristiglo čak 27,000 ljudi.

Ovo će biti veliki udarac za Cloud9 koji je ostao bez najboljeg igrača i jedinog koji je u prethodnoj godini nastupao na očekivanom nivou. Samim tim, oni su krajem 2020. godine napravili nekoliko promena kako bi mogli da pomognu Tenzu da dostigne svoj potencijal, zbog čega će sada biti težak posao pred njima, pošto neće biti lako zameniti igrača njegovih kvaliteta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA