Bivši Fotnite profesionalac prelazi u G2 Esports Valorant ekipu

G2 Esports je potpisao Aleksandra ''zeek'' Zigmunta, a zajedno sa njim došao je i novi trener tima.

  • 0
g2-esports-logo1 Foto: G2 Esports

Prelazak profesionalnih Fortnajt igrača u neku drugu igru nije čest, tako da ovo predstavlja svakako zanimljiv transfer. Zeek je pored igranja za AGO Esports u Fortnajtu, imao i vremena da igra Valorant od kada je igra izbačena. G2 Esports takođe je pronašao i novog trenera Nila “nEiLZiNHo” Finlija.

Zeek već ima određenog iskustva na Valorant profesionalnoj sceni. Njegovi prvi koraci su bili sa ekipom Those Guys , koja je sastavljena od isključivo poljskih igrača. Sa timom je proveo nekoliko meseci pre nego što je prešao u Nolpenki, sa kojima je uspeo da se kvalifikuje za First Strike turnir. Ekipa je izgubila u četvrt-finalu od FunPlus Phoenix-a, a sastav se u decembru razišao.

Ekipa G2 Esports je bila u ozbiljnom nizu pobeda pre nego što je izgubila od Team Heretics u polufinalu First Strike-a, što je nateralo tim da razmišlja o izmenama. Organizacija je potpisala Poljaka sa ciljem da ostvare što bolje rezultate na predstojećem Valorant Champions Tour-u, gde se smatraju jednim od glavnih favorita. Prva etapa ''šampionske turneje'' počinje 4. februara i takmičiće se osam ekipa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA