Bekamova esports organizacija kompletirala Valorant sastav

Organizacija iza koje stoji fudbalska zvezda Dejvid Bekam potpisala je dva nova pojačajanja u samo jednom danu.

  • 0
Guild Esports Foto: Guild Esports

Londonski Guild Esports, najavio je potpisivanje još dva člana u svoj Valorant tim. Ekipa je dodala Saifa ''Sayf'' Džibraila i trenera Andrea ''BARBARR'' Mulera i popunila prazna mesta u svojoj Valorant diviziji. Sayf već ima određeno iskustvo u takmičenjima jer ušao u igru od samog početka i zabeležio nekoliko dobrih rezultata, uglavnom sa ekipom Bonk, ali kada je prešao u Ninjas in Pyjamas nije uspeo da se kvalifikuje za First Strike Europe.

Švedski trener sa druge strane vuče korene iz različitih taktičkih pucačina, a u CS:GO vodio je nekoliko manjih timova. Guild-ov generalni direktor za esports je u saopštenju izjavio da je oduševljen što pojačavaju svoj već talentovani Valorant tim, i poželeo je dobrodošlicu novim članovima, za koje veruje da će bez sumnje biti ono što timu treba da bi napredovali na profesionalnoj sceni.

Sayf i BARBARR priključili su se Guild Esports sastavu koji već čine:

  • Malkolm ''bonkar'' Renč
  • Jasin ''Yacine'' Lagmari
  • Leo ''ziz'' Janeson 
  • Viliam Fant ''draken'' Sundin

Guild će početi pripreme za kvalifikacije u Valorant EU Challengers, a ekipa bi trebala da zaigra i na Red Bull Home Ground događaju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA