Talentovani CS:GO igrač prelazi na Valorant

Jedan od najtalentovanijih CS:GO igrača iz Amerike, Nejtan “Leaf” Orf je sinoć zvanično potpisao za Cloud9 Valorant sastav gde će zameniti Tenza koji je odlučio da se posveti Twitch karijeri.

  • 1
valorant-23 Riot Games

Još jedan talentovani igrač iz Severne Amerike napušta CS:GO zbog Valoranta je naslov koji smo mnogo puta pročitali u poslednjih 12 meseci, a čini mi se da će se tako i nastaviti. Leaf je briljirao krajem godine u dresu Chaos-a, koji je osvojio dva velika trofeja. Ipak, to nije bilo dovoljno da organizacija zadrži njega i njegove saigrače, pa su svi ostali bez posla. Valve nije uradio dovoljno u prethodnoj godini kada su u pitanju turniri, zbog čega su mnoge manje organizacije morale da prodaju svoje igrače, a igrači morali da se se snalaze.

Kada prikažete veoma visok kvalitet igre, a taj kvalitet bude nagrađen trofejima, želite da nastavite da se dokazujete. Nažalost, mnogim mladim igračima je bilo poražavajuće što organizacije ne mogu da im produže ugovore, zbog čega su potražili spas u drugoj igri i Valorantu, koji im je to omogućio. Teško je reći ko je tu krivac, pošto je pandemija virusa sprečila održavanje velikih turnira na kojima organizacija mogu da osvoje taj potreban novac, ali ponekad pomislim da je Valve trebao da pruži veći podršku organizatorima.

Dok je CS:GO ostao bez jednog talentovanog igrača, Valorant i Cloud9 su dobili buduću zvezdu. Ako je neko mogao da zameni fantastičnog Tenz-a, onda je to Leaf, koji ima stvarno svetlu budućnost pred sobom.

To nije jedini CS:GO igrač koji je sinoć najavio svoj odlazak sa CS:GO scene, pošto je i Koosta potpisao za Gen.G Valorant tim.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA