Team Liquid na pragu velikog pojačanja

Već na prvom narednom turniru, postava Team Liquida više neće biti ista, pošto je Adam “ec1s” Ekls prebačen na klupu, a kao moguće pojačanje se pominje bivši CS:GO igrač Ence-a, Elias “Jamppi” Olkonen.

  • 0
Foto: Team Liquid

Team Liquid je sinoć na svom tviteru saopštio da će Ec1s napustit organizaciju, navevši da bi ovih dana trebali da predstave i novo pojačanje. Odmah nakon toga se oglasila i prva zvezda Liquida, Adil ”ScreaM” Benrlitom, koji se zahvalio svom saigraču, ali je takođe dodao da su promene bile neophodne.

Iako je Team Liquid među boljim ekipama u Evropi, nikako ne uspeva da napravi taj finalni korak napred, koji bi im omogućio da ugroze one najbolje, zbog čega smatram da im je potrebno još jedno veliko pojačanje, koje bi im omogućilo da napreduju. Često se njihova igra zasniva na tome da ScreaM mora da odigra bez greške, a ukoliko bi doveli jedno ime kao što je Jamppi, siguran sam da će odmah napredovati.

Spekuliše se da mladi Finac već neko vreme trenira sa njima i samim tim je vodeći kandidat za petog Člana Liquid Valorant sastava. Mislim da bi to za njega bila odlična prilika da se ponovo dokaže, nakon što mu je Valve oduzeo priliku da bude CS:GO profesionalac.

2. marta počinju kvalifikacije za Challengers Three, gde bi prvi put mogli da vidimo ovu postavu u akciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA