YaBoiDre i moose zvanično se pridružili Valorant timu Luminosity Gaming

Igrači su od januara igrali sa sastavom a od juče će zvanično predstavljati tim.

  • 0

Foto: Luminosity Gaming

Diondre ''YaBoiDre'' Bond i Kejleb ''moose'' Džejn su već igrali sa timom na NSG X Complexity Invitational turniru i NSG Winter Championship-u. Na prvom turniru su uzeli treće mesto dok su na Winter Championship-u, u izcrpljujućem velikom finalu, koje se igralo na pet mapa, pobedili ekipu Sentinels.

 

Nakon ovih pozitivnih rezultata ekipa je nastavila takmičeći se u VCT ( Valorant Champions Tour) NA Challengers One kroz kvalifikacije, a kasnije su pobedama nad Sentinels i Team Envy osigurali mesto i na Challengers Two. YaBoiDre je pre priključivanja timu igrao za originalan sastav 100 Thieves-a, a kada je taj tim ukinut priključio se beastcoast-u u oktobru. Pošto ekipa nema kompletan sastav Diondre je mogao da igra kao pozamljen igrač za Luminosity. Moose je američki CS:GO veteran koji je igrao za timove poput eUnited, Envy i Triumph.

Tim je vrlo dobro igrao od kako su se priključili novi igrači tako da nije čudno da se organizacija odlučila da ih zadrži. Luminosity treba da igra na NA Challenger Three, koji počinje početkom marta, a mnoge ekipe će želeti da se domognu jednog od četri mesta koje vodi na Masters.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA