Profesionalni CS:GO igrač Evil Geniuses-a prelazi na Valorant

Američka organizacija, Evil Geniuses, je sinoć iznenadila svoje fanove kada je potvrdila da će njihov član Itan “⁠Ethan⁠” Arnold napustiti organizaciju.

  • 0
Foto: 100Thieves

Samo par minuta kasnije smo saznali da je potpisao za 100 Thieves Valorant sastav, što znači da će konkurencija u Riot Games-ovoj taktičkoj pucačini postati još intenzivnija. Iako su poslednjih nekoliko meseci u malo lošijoj formi, zbog čega su pali na 11. mesto svetske rang liste, niko nije očekivao da će se desiti neke promene u ovoj postavi, a naročito ne da će Ethan preći na Valorant. Za njih je ovo prva promena još od juna 2019. godine kada je Stanislaw zamenio Dapsa.

Ethan je u dresu NRG, kojeg je kasnio otkupio EG, osvojio čak 7 velikih turnira, zbog čega je 2019. godine proglašen za 20. najboljeg igrača na svetu. Dva puta su uspeli na kratko da se domognu i pozicije broj 1. na svetu, da bi krajem 2020. godine doživeli svoj najgori plasman kada su na kratko pali na 18. mesto.

I dalje nema potvrde da li je organizacija želela da ga zameni, zbog čega je on prešao na Valorant, ili to jednostavno bila njegova želja, ali znamo da mu nije trebalo puno vremena da pronađe novu organizaciju, pošto je već potpisao za 100 Thieves, gde će se udružiti sa bivšim CS:GO zvezdama kao što su Steel, Hiko i Nitr0.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA