100 Thieves je šampion američkog Valorant NA Challengers 1 turnira

Ekipa je u velikom finalu Stage 2 pobedila XSET rezultatom 3-1.

  • 0
Foto: VALORANT Champions Tour NA

100 Thieves je osvojio prvi Challengers turnir Severne Amerike i sa tri tima izborio plasman na Challengers Finals, u kome čekaju još četri tima koja će doći sa sledećim Challengers 2 turnirom. Samo dve ekipe će predstavljati severnoameričku regiju na Mastersu u Reikjaviku.

Veliko finale je bilo puno odličnih poteza i timske kordinacije od strane oba tima, a sve četri mape su bile uzbudljive do samog kraja, jer je XSET na svakoj mapi uzeo dvocifren broj rundi. Do finala 100 Thieves je stigao pobedama nad Andbox, Clud9 i Team Envy ekipama, dok je XSET pobedio Built By Gamers, zatim izgubio od Team Envy, pa se morao probijati kroz lover breket pobedama nad Immortals, Version 1 i još jednim obračunom sa Team Envy, koji su uspeli da izbace kad je to bilo najvažnije, u finalu donjeg breketa.

Zajedno sa 100 Thieves, ESET, Team Envy i Version 1 nastavljaju takmičenje u Challengers finalu regiona, a sledeći turnir će za američke timove krenuti 22. aprila. Do tada nas čeka završnica svih ostalih regija. Mečevi na evropskom turniru počinju 15. aprila a od sutra možete gledati i korejsku grupnu fazu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA