Još jedna američka CS:GO zvezda prelazi na Valorant

Kako navode pouzdani izvori, doskorašnja velika nada Cloud9-ove CS:GO postave, Riki ”floppy” Kemeri je samo još jedan igrač u nizu koji je doneo odluku da pređe na Valorant

  • 0
Foto: Riot Games/Valorant

Na njegovu sreću, neće morati da se seli, pošto će nastaviti da nastupa za Cloud9, što je za njega zvanično biti treći mandat u dresu plavo-belih.

Pre nešto manje od 3 nedelje, tačnije 1. aprila, Floppy je na svom tviteru odličio da napravi malu šalu. Obavestio je svoje fanove da prelazi na Valorant, samo da bi klikom na taj link saznali da se radi o prvoaprilskoj šali. Sada to više nije šala, a možda nije bila ni tada, pošto se baš to i desilo.

Amerikanac je svoju karijeru u Cloud9-u započeo početkom 2020. godine, kada je američka organizacija otkupila mladi ATK sastav. Za njih je igrao sve do septembra, kada je stigao HenryG i kada je Cloud9 krenuo u rekonstrukciju svoje ekipe. Za razliku od njegovih starih saigrača koji su potpisali za Extra Salt, Riki je postao deo te nove ekipe, gde je zaigrao sa velikim imenima kao što su Alex i Woxic.

Nažalost, ta ekipa nije dugo potrajala, pošto je krajem marta organizacija donela odluku da se na privremeno povuče sa Counter Strike scene, što je Floppy-a ponovo ostavilo bez ekipe. Iako je dugo na socijalnim mrežama pravio šale u vezi sa Valorantom, govoreći kako je CS:GO superiorna igra, na kraju se i sam odlučio da prihvati ponudu organizacije i da ponovo zaigra za Cloud9.

Cloud9 Valorant postava će od sada predstavljati:

  • leaf
  • mitch
  • poiz
  • xeta
  • floppy

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA