Team Liquid planira da pojača Valorant sastav

Prema glasinama koje kruže na sceni, Nabil ''Nivera'' Benrilton bi trbao da postane šesti igrač ogranizacije.

  • 0
Foto: Team Liquid

Nivera je napustio francuski CS:GO tim Vitality prošlog marta nakon što je Valve odlučio da kazni timove koji menjaju igrače između mapa na Regional Major Ranking turnirima. Ekipe se na ovim događajima bore za mesto na CS:GO Mejdžoru. Team Liquid-ov Valorant sastav se nedavno kvalifikovao za Stage 2 Valorant Masters lan turnir koji će se održati u Reikjaviku.

Pre početka kvalifikacija za veliki Valorant turnir ekipu je napustio Adam ''ec1s'' Ekls, a tim ga je zamenio sa Elijasom ''Jamppi'' Olkonenom. Finac je napustio CS:GO nakon pogrešne Vac zabrane koju je Valve odbio da poništi. Liquid je u dobroj formi nakon ovih promena jer su se kvalifikovali za finale Challengers-a i u isto vreme Masters turnir.

Ako Nivera postane novi član Team Liquid-a verovatno će preuzeti poziciju snajperiste od Jammpi-a ali ništa za sada nije zvanično potvrđeno. Ekipa će verovatno povesti šest igrača na Island i videćemo da li sa ovim pojačanjima mogu da postanu dominatan tim na Valorant profesionalnoj sceni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA