Esports ekipa dovodi igrača u transferu vrednom preko 1,000,000 dolara

Kako saopštava Esports Observer, Tajson ”Tenz” Ngo će ovih dana i zvanično postati deo ekipe Sentinels koja je morala da izdvoji milionsku ponudu za njegov trasnfer iz redova Cloud9-a.

  • 0
Video igre, gejming, igranje Foto: Unsplash

Tenz je bio jedan od prvih Valorant profesionalnih igrača, koji je još u aprilu 2020. godine potpisao za Cloud9 Blue. Iako su ga mnogi smatrali za najboljeg igrača na svetu, njegova ekipa nije uspela da odigra na očekivanom nivou, zbog čega je on krajem godine odlučio da se posveti strimovanju uz mogućnost da se vrati na profesionalnu scenu tek ako se ukaže prava prilika.

Ta prilika se ukazala u martu ovde godine, kada je najbolja američka ekipa, Sentinels, ostala bez najboljeg igrača koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Svi su pomislili da će odlazak Sinatre biti veliki udarac za ekipu, ali ako je ikada postojao igrač koji je mogao da ga zameni, to je onda bio Tenz. Doveli su ga na pozajmicu iz Cloud9-a, a samo dva meseca kasnije su odlučili da otkupe njegov ugovor u trasnferu vrednom preko milion dolara.

Njegovim dolaskom Sentinels više nije bio samo najbolja ekipa u Severnoj Americi, već su postali i najbolja ekipa na svetu, pošto su osvojili VCT Master bez izgubljene mape.

Iako ovaj transfer još uvek nije ozvaničen, spekuliše se da bi do kraja nedelje Tenz mogao i konačno da bude predstavljen kao član Sentinelsa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA