Valorant varalica uhvaćena u lažima u sred partije! Odmah izbačen sa Tviča.

Profesionalni igrač i strimer S2A slučajno je otkrio da gleda strim protivničkog igrača dok igra, a onda su se Valorant igrači obrušili na njega.

  • 0
Foto: Riot Games/Valorant

Ništa nije lepše nego kada lažova uhvatiti da vas direktno laže u lice. U urnebesnom spletu događaja, jedan Valorant igrač iz Severne Amerike je izbačen sa platforme za strimovanje. S2A je ušao u partiju za rang, i u jednom momentu je igrao protiv Diaamond-a iz ekipe Team Synergy. Nakon sumnjivo bačene bombe, Diaamond ga je optužio da strim snajpuje, ali je S2A odmah negirao.

Optuženi se čak u jednom momentu podsmevao tvrdnjama, ali je zabava krenula kada se slučajno tabovao iz igre i svi gledaoci su mogli jasno da vide da u pozadini radi Diaamond-ov strim. U samo nekoliko momenata, S2A je uspeo da sebi zacementira sudbinu, i dobio je sedmodnevnu zabranu strimovanja.

Ovo je prvi prekršaj Valorant strimera tako da kazna nije drastična, ali od sada će ga verovatno pratiti loš glas i moraće da dosta radi da bi ga ozbiljno shvatili na Valorant sceni. U nastavku pogledajte kako su regovali na socijalnim mrežama Valorant kreatori sadržaja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA