Predstavljen je novi Valorant agent - KAY/O

Iako su još sinoć procurele slike na kojima smo mogli da vidimo novog agenta, Riot Games je konačno i zvanično predstavio novog Valorant agenta, KAY/O-a.

  • 0
Foto: Riot Games

Za samo par dana počinje treća Valorant epizoda, koja će se zvati Reflection i koja će nam doneti potpuno novog lika, robota ubicu, KAY/O-a. Kao što su developeri i najavili, njegove magije bi trebale da nam da ju osećaj kao da igramo standardnu FPS igru, što omogućava igračima da se više fokusiraju na svoju preciznost umesto na sposobnosti.

Iako je sam trejler pun akcije i ne objašnjava baš najbolje njegove sposobnosti, KAY/O će moći da baci flash granatu, frag granatu i nož koji će onemogućiti protivnicima da koriste magije. Njegov ultimate će ga napuniti energijom koja će pulsirati oko njega i stanovati sve protivnike u blizini, a slučaju da umre tokom njegovog trajanja, ulazi u destabilizovano stanje iz kojeg ga njegovi saigrači mogu oživeti.

Developeri su potvrdili da su razmišljali da mu uklone opciju oživljavanja, ali im se previše dopao koncept i smatraju da je previše zabavan da bi ga obrisali.

KAY O stiže u VALORANT sa epizodom tri 22. juna. Igrači takođe mogu da očekuju novi Battle Pass, kao i nekoliko dodatnih poklona za sve igrače, pošto je pucačina nedavno napunila godinu dana.

Kako vam se dopada novi agent?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA