Leptir noževi dolaze u Valorant

Raskošni inventar Valorant prodavnice sadrži različite vrste šarenih i interesantnih skinova, međutim i dalje nedostaju zloglasni leptir noževi iz CS:GO-a. Ali ne zadugo!

  • 0
valorant-11 Foto: Riot Games/Valorant

Valorant definitivno ima najbogatiju kolekciju skinova u poređenju sa ostalim taktičkim pucačinama. Riot Games je napravio različite tematske skinove koje dodaju još karaktera žestokim puškama, ali neki obožavaoci misle da igra i dalje ne sadrži solidno meele oružje kao što je leptir nož iz CS:GO-a.

Na nedavnom strimu, developeri taktičke pucačine potvrdili su da Riot uzima u obzir informacije koje dobijaju od zajednice, i da će igrači videti svoje omiljeno CS:GO hladno oružje u Valorant-u. Obazrivi igrači su primetili ovakav nož u rukama Yoru-a kada je izašla Epizoda 2, pa se očekivalo da elegantno oružje bude u ponudi. Nažalost, ovo je bio samo deo sinematiksa i ništa više.

Programeri trenutno rade na popularnom stilu noževa, ali nisu dali određeni datum kada ih možemo očekivati. Kreatori su objasnili zamršen postupak kreiranja paketa, kao što je Elderflame, a leptir nož će možda doći kao Ultra Edition skin, koji košta pravo malo bogatstvo. Zato ćemo malo odložiti radovanje dok ne vidimo koliko će nas ovo popularno oružje koštati. Strim možete pogledati u nastavku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA