≫ 

Kineska kompanija napravila očiglednu kopiju Valoranta

Kineska kompanija po imenu NetEase Games je danas predstavila beta verziju nove mobilne igre, Project M, koja izgleda skoro identično kao i Valorant.

  • 0
projectm-valorant Foto: NetEase Games

Gotovo da svaka popularna igra u nekom trenutku dobije svoju kopiju u Kini, pa tako ništa drugačiji slučaj nije ni sa Valorantom. Jedna od najvećih gejming kompanija iz Kine, NetEase Games, je danas predstavila beta verziju nove mobilne igre, Project M, koju ćete uskoro moći da preuzmete preko Google Play-a.

Za razliku od nekih kopija u kojima postoje evidentne razlike, Project M deluje kao jedna od onih igara koja se nije ni potrudila da promeni određene stavke. U trejleru možemo videti da jedan od heroja funkcioniše kao Sova, dok takođe možemo videti da jedan od agenata koristi zid, identičan kao Sage. Ako dobro obratite pažnju, videćete i heroja koji izgledao isto kao i Omen.

U jednom trenutku vidimo dron, koji deluje da ima istu funkciju kao i Sovin, ali zato izgleda kao kopija Cryptovog drona iz Apexa. Takođe, ako pogledate oružje, vidi se da nema puno razlika. Ipak, jedina razlika je što će Project M biti za mobilne telefone.

Snimak možete pogledati klikom na sledeći link, ili u prilogu ispod.

Da li mislite da će ovakva igra ikada zaživeti? Da li mislite da bi Riot mogao da podnese pravni postupak protiv kineske kompanije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA