Gejmeri donirali preko 5 miliona dolara u dobrotvorne svrhe

Nije teško biti human

  • 0
valorant-ftw-1 Foto: Riot Games

Riot Games često organizuje dobrotvorne akcije za svoju zajednicu. Najčešći način na koji Riot sakuplja novac je prodajom kozmetičkih dodataka u igrama poput League of Legends-a i Valoranta.

Specijalna Valorant kolekcija skinova, dostupna samo u periodu od 22. juna do 8. jula tokom humanitarne Give Back kampanje, prikupila je 5,5 miliona dolara zahvaljujući vernoj zajednici Valorant igrača. Ceo iznos biće doniran u dobrotvorne svrhe.

Riot tim je sastavio ovu kolekciju na osnovu glasova zajednice. U Give Back paketu mogli ste da pronađete Reaver Sheriff, Ion Operator, VALORANT GO! Vol. 1 Spectre i Reaver Vandal.

Svaki skin u kolekciji koštao je 1.755 VP-a, što je otprilike 20 dolara, dok je čitava kolekcija koštala 6.382 VP-a, što je otprilike 60 dolara.

Riot se zahvalio gejmerima za njihovu humanost, a prikupljen novčani iznos biće doniran raznim sektorima globalnog razvoja.

U aprilu ove godine se završila još jedna dobrotvorna akcija koju je organizovao Riot, kada je prikupljeno čak 7 miliona dolara.

Da li vi igrate Valorant? Da li ste vi učestvovali u ovoj dobrotvornoj akciji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA