BLAST organizuje humanitarni Valorant turnir sa nagradnim fondom od $60.000

Jedan od vodećih organizatora esports turnira na svetu, BLAST, je najavio novi humanitarni Spike Nations Valorant za koji je Riot Games lično izdvojio nagradni fond u iznosu od $60.000, koji će biti podeljen u humanitarne svrhe.

  • 0
valorant2 Foto: Valorant/ Riot Games

Turnir će se održati od 7-9. oktobra, a na njemu će se takmičiti 12 EMEA ekipa sastavljenih od najboljih igrača iz određenih zemalja i regija. Ekipe će biti podeljene u tri grupe od po četiri, da bi onda po dve najbolje plasirane iz svake grupe prošle u plejof fazu. Na turniru će se takmičiti sledećih 12 zemalja ili regija:

Ujedinjeno KraljevstvoFrancuskaŠpanijaNordijske zemlje(Finland, Denmark, Norway, Sweden, and Iceland)PoljskaTurskaCIS (Azerbejdžan, Jermenija, Belorusija, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Uzbekistan i Ukrajina)ItalijaDACH (Nemačka, Austrija i Švajcarska)Beneluks (Belgija, Holandija, Luksemburg)Istočna Evropa

Spike Nations će takođe imati nekoliko načina da se taj fond poveća, čime će naterati igrači da daju sve od sebe kako bi se domogli trofeja. Sci mečevi će se prenositi preko BLAST Twitch kanala!

Za BLAST će ovo biti druga iteracija Spike Nations Valorant, pošto je prvi održan još u oktobru prošle godine. Tada je šampion bio Portugal, koji je u velikom finalu savladao Ujedinjeno Kraljevstvo. Na tom turniru su se takođe takmičili i poznati strimeri poput Lothara i AverageJonas-a, tako da je moguće da će se ponovo nekoliko strimera pojaviti u različitim ekipama.

Sve informacije o turniru možete pronaći na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA