Nivera napustio CS:GO i potpisao za Liquidov Valorant tim

Nabil ”Nivera” Benrlitom, koji se prošle godine proslavio u dresu Vitality-a je doneo odluku da sa CS:GO-a pređe na Valorant, gde će zaigrati sa rođenim bratom, Adilom ”ScreaM” Benrlitomom!

  • 1
Nivera Printskrin: Twitter/ Team Liquid

Ubrzo nakon što je Team Liquid potvrdio da je ekipu napustio Džejms ”Kryptix” Aflek, obistinile su se višenedeljne spekulacije da mladi Belgijanac trebao da pojača Team Liquid. Iako se radi o jednoj od najboljih ekipa u Evropi, bilo je evidentno da je promena bila neminovna, ukoliko žele da naprave taj korak napred, kako bi mogli da obezbede plasman na VCT Champions.

Ipak, poslednji kvalifikacioni turnir počinje za dve nedelje, zbog čega možemo reći da je ovo vrlo rizičan potez, s obzirom da Nivera do sada nije odigrao nijedan profesionalni Valorant meč.

Nivera se prošle godine proslavio u dresu Vitality-a, kojima je pomogao da se domognu nekoliko titula. Bio je prvi igrač kojeg je jedna organizacija uspešno iskoristila kao izmenu, zbog čega su mnogi očekivali da će nastaviti da igra za francusku ekipu. Nažalost, zbog pravila koje je uveo Valve, odustali su od šestočlanog sastava, a Nivera je bio ostavljen po strani, zbog čega je iskoristio priliku da se posveti Valorantu.

Ukoliko svoje CS:GO veštine prenese i na Valorant, verujem da bi Liquid uskoro mogao da bude mnogo jača ekipa. Ipak, stojim iza toga da se radi o rizičnom transferu samo dve nedelje pred veliki turnir na kojem će konkurencija biti ogromna, a mesta za greške nema.

Da li verujete da je Team Liquid napravio dobar potez?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA