Vlasnik Arsenala ponovo ulaže u esport

Vlasnik Arsenala i Los Anđeles Remsa, Sten Kronke i njegova kompanija Kroenke Sports and Entertainment (KSE) su zainteresovani da se pridruže Valorant profesionalnoj sceni tako što će uskoro predstaviti potpuno novu ekipu!

  • 0
FK Arsenal, protest navijača pred meč sa Evertonom Foto: Tanjug/AP

KSE trenutno poseduje dve esport ekipe, LA Gladiators, koji se takmiče u Overwatch ligi, kao i LA Guerillas, koji nastupaju u najjačoj Call of Duty ligi. Po svemu sudeći, uskoro će biti formirana i treća ekipa, koja će se pridružiti Valorant esports sceni. Pošto se Riot Games još uvek nije oglasio povodom naredne VCT sezone, još uvek ne znamo da li će format biti isti kao ove godine, ili će preći na franšizni sistem kakav se koristi na League of Legends sceni.

Prema istim navodima, KSE je navodno već potpisao Majkla ”neT” Berneta kao prvog člana svoje organizacije. On je do sada nastupao za ekipe kao što su Squirtle Squad, Elysium i Starless White, a njegovim budućim saigračima ne postoje nikakve informacije.

Što se samog sporta tiče i činjenica da je Sten milijarder, poznat je kao vlasnik koji ne ulaže mnogo novca u svoje ekipe, zbog čega bi nam bilo iznenađujuće da njihov Valorant sastav otkupi neke od vodećih igrača na sceni. Pošto se trenutna Valorant sezona završava tek u decembru, takođe sam siguran da formiranje ove ekipe može da potraje i do kraja tekuće godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA