1

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Dočekajte goste sa domaćim bombonama

bombone, secer
Foto: Pixabay.com

Recept za šećerne bombone za čaj je nikad prostiji,a  učiniće vam ispijanje čaja ovih dana izuzetno zanimljivim.

Sve što vam je potrebno da napravite ove simpatične bombone jeste 200g šećera, boja za kolače i jedna kašika ružine vode.

Foto: Pixabay.com

U posudi pomešajte šećer sa vodom i bojom i sve lepo promešajte dok se ne nakvasi svuda podjednako. Rasporedite smesu u kalupe za bombone i topite ih u rerni na 100 stepeni oko 1 sat. Kada se istope, ostavite ih da se ohlade. Nakon toga stavite ih u kutiju u kojoj ćete ih čuvati do upotrebe.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Bombone, čaj

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (1)
Poređaj komentare:
  • B
    Biljka

    A gde da nadjem kalupe za bombone?

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

Kako brzo ugasiti plamen u rerni ili na roštilju?

Kako da se miris od prženja crnog luka manje oseća u kući?

Zaboravili ste ručak na ringli i šerpa vam je zagorela. Šta sada?

Kako se peku sitni kolači?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima