• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskršnji trik koji svaka domaćica mora da zna - evo kako da vam žumance uvek bude u sredini kuvanog jajeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isprobajte ovaj trik za Uskrs

  • 1

Poznata kuvarica Najdžela Loson poznata je po svojim ukusnim receptima koji svaki put ispadnu kao mala remek dela.

Međutim, nije lako uvek dobiti savršeno ukusno jelo koje ujedno izgleda i savršeno.

Ipak, zahvaljujući malim trikovima, Najdžela uspeva da svaki put dobije savršen rezultat.

A prilikom spremanja punjenih jaja, Najdžela je naišla na malu fusnotu koja joj je bila pravo otkrovenje jer je saznala kako da joj žumance uvek bude u sredini jajeta kada ga kuva.

Foto: Foter/Flickr/I Believe I Can Fry

Trik je u tome da preko noći ostavite jaje da stoji po strani u frižideru.

Kada jaje više ne stoji uspravo, žumance menja svoju poziciju i pluta prema centru.

- Ovo nije 100 odsto precizno rešenje, ali sam primetila da pravi veliku razliku ako želite da imate savršeno kuvano jaje, objasnila je Najdžela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Omg

    18. mart 2019. | 13:22

    Vaskrs.Uskrs je katolicki.

    Podelite komentar