Ceo život ste pogrešno pržili krompiriće: Isprobajte još danas recept za savršeni pomfrit

Idealni prženi krompirići su spolja hrskavi, mekani iznutra, a prže se dva puta. Da biste postigli savršene pržene krompiriće pratite sledeći recept

Komentari

  • pele

    13. maj 2019. | 05:57

    E hvala bogu sto se vi pojavi ste inače bi propali sam vas Bog poslao da nas izvedete na pravi put

    Podelite komentar

  • Vesna

    13. maj 2019. | 01:34

    Najlepsi je isecen na 4 dela ubaciti 10min u kljucalu vodu izvaditi i staviti ih u tepsiju sa malo masti posoliti nekoliko cena neoljuscenog belog luka i staviti u rernu 30 min na 200 stepeni.Predobro rumeni hrskavi unutra meki jos ako su iz tvoje baste auuu mnjam mnjam.Prijatno

    Podelite komentar

    • 13. maj 2019. | 09:13

      Tamara

      @Vesna

      Alo! Tema je pomfrit a ne krompir iz rerne! 🙄

      Podelite komentar

  • FANTOM

    12. maj 2019. | 19:17

    Ako cete pomfrit pravac prvi restoran gde u pet litara ulja isprzite deset kilograma krtole.Volim krompir kuvani, dinstani ili zapeceni sa slaninom, ali ne volim da ga u prolece sakrivam pod zemlju a u jesen trazim gde sam ga sakrio.

    Podelite komentar

  • Kaligula

    12. maj 2019. | 19:15

    Svi ga prze u palminom ulju, sta ovi izmisljaju?

    Podelite komentar

    • 13. maj 2019. | 03:27

      Jeca

      @Kaligula

      Koji to svi??? Nikada nisam kupila niti ću kupiti palmino ulje koje je najveće đubre... A ne poznajem nikoga ko ga kupuje... Ja pržim krompiriće na malo maslinovog ulja, nema tu mnogo mudrosti...

      Podelite komentar

  • Ivan

    12. maj 2019. | 18:41

    Kakvo bre maslinovo ulje,ono se ne koristi za przenje

    Podelite komentar

  • Marina

    12. maj 2019. | 18:26

    Maslinovo nikako. Ono je samo za salate. Na visokim tem. je kancerogeno. Najzdraviji je svinjska mast za przenje.

    Podelite komentar

    • 12. maj 2019. | 19:24

      Sudija Dred

      @Marina

      Marina, nije kancerogeno ali gubi svoha svojstva tako da nije ekonomicno prziti na maslinovom ulju.

      Podelite komentar

    • 13. maj 2019. | 03:23

      Jeca

      @Marina

      Ne lupetaj gluposti, svi se primili na ovaj idiotluk...

      Podelite komentar

  • Glupo

    12. maj 2019. | 18:10

    Ma da nema va mi ne bi znali da zivimo pogresno a kamoli sve ostalo sto radimo....

    Podelite komentar

  • vulkanizer Republika Srpska

    12. maj 2019. | 17:29

    Bas je maslinovo ulje jeftino, skoro dzaba da bih ga sipao mnogo u fritezu, ajte bre, uzmite pek papir stavite u tepsiju i u rerni pecite bez imalo bilo kakvog ulja, ljudi jedu jaja sa ljuskom a vi pisere o mnogo maslinovog ulja

    Podelite komentar

    • 13. maj 2019. | 15:28

      Bas

      @vulkanizer Republika Srpska

      Ja ga tako pravim...u rernu samo sa zacinima i bude njam njam

      Podelite komentar