Najlepsi je isecen na 4 dela ubaciti 10min u kljucalu vodu izvaditi i staviti ih u tepsiju sa malo masti posoliti nekoliko cena neoljuscenog belog luka i staviti u rernu 30 min na 200 stepeni.Predobro rumeni hrskavi unutra meki jos ako su iz tvoje baste auuu mnjam mnjam.Prijatno
Ako cete pomfrit pravac prvi restoran gde u pet litara ulja isprzite deset kilograma krtole.Volim krompir kuvani, dinstani ili zapeceni sa slaninom, ali ne volim da ga u prolece sakrivam pod zemlju a u jesen trazim gde sam ga sakrio.
Koji to svi??? Nikada nisam kupila niti ću kupiti palmino ulje koje je najveće đubre... A ne poznajem nikoga ko ga kupuje... Ja pržim krompiriće na malo maslinovog ulja, nema tu mnogo mudrosti...
Bas je maslinovo ulje jeftino, skoro dzaba da bih ga sipao mnogo u fritezu, ajte bre, uzmite pek papir stavite u tepsiju i u rerni pecite bez imalo bilo kakvog ulja, ljudi jedu jaja sa ljuskom a vi pisere o mnogo maslinovog ulja
pele
E hvala bogu sto se vi pojavi ste inače bi propali sam vas Bog poslao da nas izvedete na pravi put
Podelite komentar
Vesna
Najlepsi je isecen na 4 dela ubaciti 10min u kljucalu vodu izvaditi i staviti ih u tepsiju sa malo masti posoliti nekoliko cena neoljuscenog belog luka i staviti u rernu 30 min na 200 stepeni.Predobro rumeni hrskavi unutra meki jos ako su iz tvoje baste auuu mnjam mnjam.Prijatno
Podelite komentar
Tamara
@Vesna
Alo! Tema je pomfrit a ne krompir iz rerne! 🙄
Podelite komentar
FANTOM
Ako cete pomfrit pravac prvi restoran gde u pet litara ulja isprzite deset kilograma krtole.Volim krompir kuvani, dinstani ili zapeceni sa slaninom, ali ne volim da ga u prolece sakrivam pod zemlju a u jesen trazim gde sam ga sakrio.
Podelite komentar
Kaligula
Svi ga prze u palminom ulju, sta ovi izmisljaju?
Podelite komentar
Jeca
@Kaligula
Koji to svi??? Nikada nisam kupila niti ću kupiti palmino ulje koje je najveće đubre... A ne poznajem nikoga ko ga kupuje... Ja pržim krompiriće na malo maslinovog ulja, nema tu mnogo mudrosti...
Podelite komentar
Ivan
Kakvo bre maslinovo ulje,ono se ne koristi za przenje
Podelite komentar
Marina
Maslinovo nikako. Ono je samo za salate. Na visokim tem. je kancerogeno. Najzdraviji je svinjska mast za przenje.
Podelite komentar
Sudija Dred
@Marina
Marina, nije kancerogeno ali gubi svoha svojstva tako da nije ekonomicno prziti na maslinovom ulju.
Podelite komentar
Jeca
@Marina
Ne lupetaj gluposti, svi se primili na ovaj idiotluk...
Podelite komentar
Glupo
Ma da nema va mi ne bi znali da zivimo pogresno a kamoli sve ostalo sto radimo....
Podelite komentar
vulkanizer Republika Srpska
Bas je maslinovo ulje jeftino, skoro dzaba da bih ga sipao mnogo u fritezu, ajte bre, uzmite pek papir stavite u tepsiju i u rerni pecite bez imalo bilo kakvog ulja, ljudi jedu jaja sa ljuskom a vi pisere o mnogo maslinovog ulja
Podelite komentar
Bas
@vulkanizer Republika Srpska
Ja ga tako pravim...u rernu samo sa zacinima i bude njam njam
Podelite komentar