« Nazad

Ceo život ste pogrešno pržili krompiriće: Isprobajte još danas recept za savršeni pomfrit

Idealni prženi krompirići su spolja hrskavi, mekani iznutra, a prže se dva puta. Da biste postigli savršene pržene krompiriće pratite sledeći recept

Pročitajte ceo tekst
Komentari (13)
Poređaj komentare:
  • p
    pele

    E hvala bogu sto se vi pojavi ste inače bi propali sam vas Bog poslao da nas izvedete na pravi put

  • V
    Vesna

    Najlepsi je isecen na 4 dela ubaciti 10min u kljucalu vodu izvaditi i staviti ih u tepsiju sa malo masti posoliti nekoliko cena neoljuscenog belog luka i staviti u rernu 30 min na 200 stepeni.Predobro rumeni hrskavi unutra meki jos ako su iz tvoje baste auuu mnjam mnjam.Prijatno

    • T
      Tamara

      @Vesna

      Alo! Tema je pomfrit a ne krompir iz rerne! 🙄

  • F
    FANTOM

    Ako cete pomfrit pravac prvi restoran gde u pet litara ulja isprzite deset kilograma krtole.Volim krompir kuvani, dinstani ili zapeceni sa slaninom, ali ne volim da ga u prolece sakrivam pod zemlju a u jesen trazim gde sam ga sakrio.

  • K
    Kaligula

    Svi ga prze u palminom ulju, sta ovi izmisljaju?

    • J
      Jeca

      @Kaligula

      Koji to svi??? Nikada nisam kupila niti ću kupiti palmino ulje koje je najveće đubre... A ne poznajem nikoga ko ga kupuje... Ja pržim krompiriće na malo maslinovog ulja, nema tu mnogo mudrosti...

  • I
    Ivan

    Kakvo bre maslinovo ulje,ono se ne koristi za przenje

  • M
    Marina

    Maslinovo nikako. Ono je samo za salate. Na visokim tem. je kancerogeno. Najzdraviji je svinjska mast za przenje.

    • J
      Jeca

      @Marina

      Ne lupetaj gluposti, svi se primili na ovaj idiotluk...

    • S
      Sudija Dred

      @Marina

      Marina, nije kancerogeno ali gubi svoha svojstva tako da nije ekonomicno prziti na maslinovom ulju.

  • G
    Glupo

    Ma da nema va mi ne bi znali da zivimo pogresno a kamoli sve ostalo sto radimo....

  • v
    vulkanizer Republika Srpska

    Bas je maslinovo ulje jeftino, skoro dzaba da bih ga sipao mnogo u fritezu, ajte bre, uzmite pek papir stavite u tepsiju i u rerni pecite bez imalo bilo kakvog ulja, ljudi jedu jaja sa ljuskom a vi pisere o mnogo maslinovog ulja

    • B
      Bas

      @vulkanizer Republika Srpska

      Ja ga tako pravim...u rernu samo sa zacinima i bude njam njam