≫ 

Varivo od krompira – sa lovorom i peršunom

Kuvani krompir na ukusniji način...

  • 0

Sastojci:

- 1/2 kg krompira

- 3 kašike ulja

- 1 kašika brašna

- 1 list lovora

- peršun

- 1 časa mleka

- 1 časa vode

- biber

- so

Priprema:

Od ulja i brašna napraviti bledu zapršku. Uspite mleko i vodu. Kada provri, spustite u sud oljušten i na kolutove isečen krompir i list lovora. Kuvajte oko 40 minuta. Posolite, pobiberite i pospite seckanim peršunom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA