≫ 

Ljute kobasice zapečene u pivu

Idealno za zimske dane, posebno kad dođe društvo!

  • 0

Sastojci:

 

- 8 kobasica (svežih)

- 2 glavice crvenog luka

- 2 crvene ljute papričice

- ½ l piva

- 1 kašika masti

- 1 kašika začina

 

Priprema:

 

Na masti malo propržimo kobasice sa svih strana. Luk sitno isečemo i stavimo u vatrostalnu posudu.

 

Na luk složimo propržene kobasice. Sve pospemo začinom, dodamo grubo seckane feferone i bogato zaljemo pivom, pa pečemo u pećnici toliko da kobasice upiju pivo (oko 20 min) na 200°C. Poslužite uz krompir kuvan u ljusci i uz kupus.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA