Topli sendviči sa tost hlebom i jajima

Doručak treba da bude kaloričan i ukusan!

sendvič i jaje na oko
Foto-ilustracija: Pixabay.com

Sastojci:

- 16 komada tost hleba
- 11 јаја
- 8 listova šunke
- 250 g kačkavalja
- 2 dl mleka
- mešavina začina (može samo so)

Priprema:

U posudi umutite 3 jaja, mleko i začine ili samo so po ukusu. Uzmite okruglu modlu za pogačice i pomoću nje na 8 komada tost hlebova izdubite rupu u sredini. Izrendajte kačkavalj na krupno rende. Pleh obložite papirom za pečenje. Cele parčadi tosta natopite mešavinom od jaja i poslažite ih u pleh. Preko svakog parčeta stavite list šunke i malo rendanog kačkavalja.

Natopite i udubljene parčadi tosta u mešavinu od jaja. U udubljenje na svakom tostu razbijte po 1  jaje. Peci u zagrejanoj rerni na 200°C dok se jaja ne ispeku.

(Telegraf.rs)

Tagovi: jaja, Kačkavalj, Šunka, tost hleb

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima