Totalno pogresan recept za pravi sos bolognese.Sos cini 2/3 juneceg i 1/3 svinjskog mesa.Propzi se na ulju crni luk, strukovi celera i sargarepa, zatim se doda meso pa belo vino, kada ispari dodaje se pelat 1l provrele vode sa povrtnom kockom. Kuva se na tihoj vatri oko 3 sata sa dodavanjem vode kada ista ispari.Moze se dodati i malo pancete ali NIKAKO bosiljak🤮
Kako je ovaj recept zasticen i deponovan u ,,camera di commercio” izasjite na google pa proverite, a ovi koji ostavljaju minuse sigurno ga prave sa pavlakom , bosiljkom🤮
Sanja
Junece meso vise ne stavljam ni u sarmu, samo pokvari ukus. Toliko o mlevenom...
Podelite komentar
stefanija
Da, bas su bake koristile sok iz tetrapaka, ha, ha!
Podelite komentar
sale
Totalno pogresan recept za pravi sos bolognese.Sos cini 2/3 juneceg i 1/3 svinjskog mesa.Propzi se na ulju crni luk, strukovi celera i sargarepa, zatim se doda meso pa belo vino, kada ispari dodaje se pelat 1l provrele vode sa povrtnom kockom. Kuva se na tihoj vatri oko 3 sata sa dodavanjem vode kada ista ispari.Moze se dodati i malo pancete ali NIKAKO bosiljak🤮
Podelite komentar
Manekenka
@sale
3 sata, jel si ti kršten ?
Podelite komentar
sale
@sale
Kako je ovaj recept zasticen i deponovan u ,,camera di commercio” izasjite na google pa proverite, a ovi koji ostavljaju minuse sigurno ga prave sa pavlakom , bosiljkom🤮
Podelite komentar
Ruska
@sale
Gospodjo , u Italijansku kuhinju da ne stavite bosiljak ????? Sauce baulognes, bez bosiljka ili mnogo , mnogo recepata. Nemoguce .
Podelite komentar
goran
Pre paradajza se dodaje crveno vino. Pozdrav
Podelite komentar
Mixer
čuj ne seku beli luk.
Podelite komentar
Saveta
Ja stavim i kiselo- slatki sos pa polizes prste.
Podelite komentar
🥔
Super
Podelite komentar
🍝
@🥔
Jeste.
Podelite komentar
🐤
Covek se uci dok je ziv.
Podelite komentar
Mjam
Hvala
Podelite komentar