≫ 

Samo ovako žene iz Italije spremaju neponovljiv sos za bolonjeze

 ≫ 

Bolonjeze sos je verovatno najpoznatiji italijanski sos za testeninu

Komentari

  • Sanja

    4. novembar 2019. | 11:14

    Junece meso vise ne stavljam ni u sarmu, samo pokvari ukus. Toliko o mlevenom...

    Podelite komentar

  • stefanija

    3. novembar 2019. | 00:44

    Da, bas su bake koristile sok iz tetrapaka, ha, ha!

    Podelite komentar

  • sale

    2. novembar 2019. | 20:44

    Totalno pogresan recept za pravi sos bolognese.Sos cini 2/3 juneceg i 1/3 svinjskog mesa.Propzi se na ulju crni luk, strukovi celera i sargarepa, zatim se doda meso pa belo vino, kada ispari dodaje se pelat 1l provrele vode sa povrtnom kockom. Kuva se na tihoj vatri oko 3 sata sa dodavanjem vode kada ista ispari.Moze se dodati i malo pancete ali NIKAKO bosiljak🤮

    Podelite komentar

    • 2. novembar 2019. | 21:37

      Manekenka

      @sale

      3 sata, jel si ti kršten ?

      Podelite komentar

    • 2. novembar 2019. | 23:44

      sale

      @sale

      Kako je ovaj recept zasticen i deponovan u ,,camera di commercio” izasjite na google pa proverite, a ovi koji ostavljaju minuse sigurno ga prave sa pavlakom , bosiljkom🤮

      Podelite komentar

    • 3. novembar 2019. | 00:25

      Ruska

      @sale

      Gospodjo , u Italijansku kuhinju da ne stavite bosiljak ????? Sauce baulognes, bez bosiljka ili mnogo , mnogo recepata. Nemoguce .

      Podelite komentar

  • goran

    2. novembar 2019. | 20:17

    Pre paradajza se dodaje crveno vino. Pozdrav

    Podelite komentar

  • Mixer

    2. novembar 2019. | 19:46

    čuj ne seku beli luk.

    Podelite komentar

  • Saveta

    2. novembar 2019. | 19:34

    Ja stavim i kiselo- slatki sos pa polizes prste.

    Podelite komentar

  • 🥔

    2. novembar 2019. | 18:36

    Super

    Podelite komentar

  • 🐤

    2. novembar 2019. | 17:47

    Covek se uci dok je ziv.

    Podelite komentar

  • Mjam

    2. novembar 2019. | 16:20

    Hvala

    Podelite komentar