≫ 

Pašteta od tunjevine

Ukus tunjevine se odlično slaže uz sveže pecivo!

  • 0

Sastojci:

- 400 g tunjevine iz konzerve

- 2 dl kisele pavlake

- malo majoneza

- 1 čen belog luka

- 2 manja kisela krastavca

- so

- biber

- persun

- glavica luka

Priprema:

Iz tunjevine ocediti ulje, dodati kiselu pavlaku, majonez, sitno seckane krastavce i beli luk. Posolimo i zabiberimo pa dodamo, luk i peršun. Poslužimo u domaćem somunu uz salatu i povrće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA