Da li je on realan? Đani otkrio ko je sa estrade najbolji u seksu!

- U moj krevet može da uđe samo moja žena i nijedna druga. Red je da i moja žena dobije svoju izreku, posle "No Đani, no party" - poručio je Đani

  • 13

Kao i obično, Radiša Trajković Đani nema dlake na jeziku i ovoga puta je otkrio da su pevačice i starlete najbolje u seksu, i to kako kaže, zna iz ličnog iskustva.

Gola Tamara grudima napala Đanija iza kamera: NJEGOVA REAKCIJA POBEDILA! (18+) (FOTO)

Radiša je ispričao da je svom sinu Milošu, koji se dopisuje sa Avom Karabatić, rekao da prava žena može da ga nauči kako da bude dobar ljubavnik.

- Stalno se dopisuju, čuju. Videćemo da li će biti nečega između njih. Mlad je, treba da vežba, a tata mu stalno priča da su za seks zakon pevačice i starlete. Negativna energija se najbolje otklanja vođenjem ljubavi i gajbom piva - izjavio je Đani za "Informer" i dodao da mu supruga neće zameriti zbog ovih komentara, jer ona je za njega neprevaziđena.

Foto: E-Stock.us/Kobra Foto: E-Stock.us/Kobra

- Ja to savetujem sina, pošto je sve to iza mene. U moj krevet može da uđe samo moja žena i nijedna druga. Slađa je najbolja pi**a u Srbiji. Red je da i moja žena dobije svoju izreku, posle "No Đani, no party" - zaključio je Trajković.

Printskrin: AmiG Show Printskrin: AmiG Show

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA